Ásvány(kő)víz

262

Jól ismerjük a különböző ásványvizeket, hiszen éppen azért isszuk, mert egészségesek, a gyógyfürdők vizében lévő ásványi anyagok hatása pedig nagyon sok embernek segít mozgásszervi és egyéb betegségeinek leküzdésében.
Legtöbbünk elfogadja anélkül, hogy kételkedne benne, mégis nagyon sokan vannak akik nem hisznek a kövek, ásványok gyógyító erejében mert szerintük más az ásványvíz, a gyógyfürdő, vagy az a tabletta (kapszula) amit ásványi anyag (multi minerals) néven naponta bevesznek.

Hildegard apátnő útmutatása alapján házilag elkészíthetjük saját használatú “drágakővizünket”.

Az elkészítéshez elegendő beszerezni a lehetőségekhez képest minél többféle, vízben nem oldódó drágakő marokkövet.

A marokköveket a kövek tisztítási folyamata után ősi receptúrák szerint különböző “energetizáló víz”, azaz “életelixír” készítéséhez használhatjuk.

Hosszas kutatások után mára már megállapították, hogy van kölcsönhatás az ásványok és a környezetük között. Bebizonyították azt is, hogy a nap fénye, bőrünk melege és nedvessége képes megváltoztatni a kristályok molekuláris szerkezetét. Ugyanígy a kristályok az általuk kibocsátott energiarezgéssel képesek megváltoztatni testünk, szervezetünk hibás, eldeformálódott molekuláit!

Hogyan gyógyítanak a drágakövek?
Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.
A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus, míg a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérő, diszharmonikus.

A megfelelő gyógykő alkalmazásával ez a diszharmonikus rezgési frekvencia megváltoztatható, eredeti állapotára visszahangolható. Ezt érhetjük el, ha tudjuk, hogy az adott állapotra melyik kő hatásos.

Forrás: asvanyekszer.eoldal.hu

- Hirdetés -