BalanceOil Vegan

38
A Zinzino BalanceOil Vegan a tengeri mikroalgaolaj, a finomított echiummagolaj, az extra szűz, beérés előtt szüretelt olívaolaj, illetve a vegán D-vitamin összehangolt keveréke. Biztonságosan beállítja és szabályozza az EPA és DHA szinteket, illetve az omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben. A Schizochytrium sp. tengeri algaolaj omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) tartalmaz. A finomított echiummagolaj omega-3 (SDA és ALA), omega-6 (GLA) és omega-9 (OA) zsírsavakat tartalmaz. Az extra szűz, beérés előtt szüretelt olívaolaj pedig omega-9ben (OA), illetve polifenolokban gazdag. A BalanceOil elősegíti az optimális agyműködést, a normál szívműködést, valamint erősíti az immunrendszert.

Főbb előnyök 

  • Optimális agyműködés
  • Jót tesz a szívnek
  • Erősíti az immunrendszert
  • Biztonságosan és hatékonyan növeli a szervezet EPA és DHA szintjeit
  • Segít optimalizálni az omega-6:3 egyensúlyt
  • Növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, és így megóvja a vérzsírokat az oxidatív stressztől
  • Elősegíti a szem egészséges és optimális működését, a vér normál trigliceridszintjét, a normál vérnyomást, a vér normál kalciumszintjét, a csontok egészségét, a normál izomműködést, a fogak egészségét, valamint a sejtosztódást

Vegán egészség

A vegetáriánusok és a vegánok megkaphatják az egészséges omega-3 EPA és DHA zsírsavakat olyan étrendből, amely nem tartalmaz halat? Elég csak olyan növényi élelmiszerekre támaszkodniuk, mint a lenmag ahhoz, hogy megkapják azokat a hosszú láncú omega-3 zsírsavakat, amelyekre szükségük van? Igen és nem. Szervezetünk ugyan képes átalakítani a növényi eredetű omega-3 zsírsavakat EPA és DHA zsírsavakká, de csak nagyon kis mértékben. Ez az átalakulási arány a nőknél jellemzően 5%, a férfiaknál pedig 2% alatt van. Tehát a vegánok és vegetáriánusok többsége nem képes elérni az ideális omega-6:3 egyensúlyt. De létezik egy egyszerű megoldás: ha az omega-3-at onnan szerezzük be, ahonnan a halak is, vagyis a hidegvizes tengeri algákból. Ezek az algák biztosítják a halakban is megtalálható színtiszta, hosszú szénláncú omega-3 zsírsavakat – a halakkal ellentétben azonban ezek teljesen vegánok. Ez az algaolaj a Zinzino BalanceOil Vegan legfőbb összetevője, amely mindazokat az előnyöket tartalmazza, amit a hagyományos, halolajból készült BalanceOil termék is kínál Önnek. Biztonságosan beállítja és fenntartja szervezetében az EPA és DHA szinteket, illetve az omega-6:3 egyensúlyt.

Létfontosságú összetevők

ALGAOLAJ
A Schizochytrium sp. tengeri mikroalgából származó olaj omega-3 zsírsavakban, így eikozapentaénsavban (EPA) és dokozahexaénsavban (DHA) gazdag. Ez az első olyan, vegetáriánusok számára is elérhető EPA és DHA zsírsavakat tartalmazó termék, amely a hagyományos halolaj bioalternatívájaként fogyasztható. A terméket az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) által vizsgált és szigorúan ellenőrzött létesítményben gyártották, az eredmény pedig egy magasan koncentrált és rendkívül kiegyensúlyozott készítmény lett. Az algaolaj kis mennyiségben magas olajsavtartalmú napraforgóolajat, rozmaringkivonatot, GMO-mentes kukoricából kinyert aszkorbil- palmitátot, illetve GMO-mentes növényi olajokból származó tokoferolokat is tartalmaz, biztosítva a termék stabilitását.
ECHIUMMAGOLAJ
A finomított echiummagolaj nemcsak GMO-mentes, hanem omega-3, omega-3 SDA és ALA, valamint omega-6 GLA és omega-9 OA zsírsavakat is tartalmaz. Kitűnő választás vegetáriánusok és vegánok számára, hiszen az echiummagolajnak ideális a zsírsavprofilja. Először is, kétszer annyi omega3-at tartalmaz, mint omega-6-ot és omega-9-et, így segít az omega-6 és omega-3 zsírsavak közötti egyensúly megteremtésében. Emiatt lényegesen különbözik a többi vegetáriánus olajtól, amelyek túl sok omega-6 zsírsavat tartalmaznak. Másodszor, az echiummagolaj a ritka omega-3 SDA zsírsavat is tartalmazza, amely ötször hatékonyabban alakul EPA zsírsavvá a szervezetben, mint a tipikus omega-3 ALA zsírsavat tartalmazó növény, a lenmag. De itt még mindig nincs vége! Az echiummagolaj az értékes omega-6 GLA zsírsavat is tartalmazza, amely a hormonok egyensúlyáért, valamint bőrünk egészségéért felel.
OLÍVAOLAJ
A BalanceOil különleges, hidegen sajtolt, extra szűz, beérés előtt szüretelt olívaolajat tartalmaz, amit spanyol, GMO-mentes picual olajbogyóból nyertek ki. Omega-9-ben (OA) gazdag, de nemcsak ezért, hanem rendkívül magas polifenol tartalmáért (több mint 350 mg/kg) választották. A polifenolok erős antioxidánsok, számos jótékony hatásuk ismert. Nemcsak az üvegbe zárt BalanceOil minőségét, hanem testünk egyensúlyát is védik.
D3-VITAMIN
Az általunk használt különleges és vegán D3-vitamin (kolekalciferol) egy speciális, organikusan termesztett növényi forrásból, a zuzmóból származik. A zuzmó nagy mennyiségű hasznos tápanyagokat, így D3-vitamint képes felhalmozni. A D3-vitamint ebből vonták ki, amihez aztán kókuszolajat adtak. Az így kinyert D3-vitamin vegán minősítésű és természetesen GMO-mentes.
- Hirdetés -