Barcelona: rongált a védő, 183 ezer eurót kérnek rajta számon

145

Egyre nagyobb a káosz Barcelonában: most Samuel Umtiti került bajba, miután megrongált egy bérelt villát, s a tulajdonosok jogi útra terelték az ügyet. A védő bírósági tárgyalása csütörtökre esik, ami azért érdekes, mert ezen a napon játszanak a gránátvörös-kékek az Athletic Bilbaóval a Király-kupában.

Az El Periódico szerint a védőn 183 ezer eurót, vagyis több mint 57 millió forintot kérnek számon az ingatlan tulajdonosai a károkozás miatt. Umtitinek csütörtök délelőtt 11-kor a bíróságon van jelenése a Barcelonához közeli Esplugues de Llobregatban.

A Barcelona vezetőedzője, Quique Setién a meccs előtti sajtótájékoztatón nem izgulta túl az ügyet: részleteket nem akart elárulni, de elmondta, hogy a tárgyalás után Umtiti is a csapat után megy Bilbaóba – a 26 éves francia is bekerült a keretbe.

Nem ez az első aggasztó sztori a katalánok háza táján mostanában: Éric Abidal sportigazgatót akár meneszthetik egy félresikerült interjú miatt, ráadásul nemrég kiderült, hogy Abidal korábban a szerződtetendő és már úton lévő Cédric Bakambut hívta fel azzal, hogy mégsem tartanak rá igényt. Mindeközben a pálya környékén sincs minden rendben – az üveglábú Ousmane Dembélé idényének várhatóan vége.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -