BL: Mourinhóék megjutalmazzák a „zseniális” labdaszedőt

172

Mint beszámoltunk róla, Callum Hynes, a 15 éves labdaszedőfiú volt a Tottenham Hotspur–Olympiakosz Pireusz (4–2) Bajnokok Ligája-mérkőzés egyik hőse. A londoni együttes menedzsere, Olympiakosz Pireusz a találkozó után hiába kereste, nem találta meg, így a labdaszedő nem tudott a csapattal ünnepelni – a portugál edző legutóbbi sajtótájékoztatóján viszont elmondta, megtalálták a srácot, akit meg is jutalmaznak a remek helyzetfelismeréséért.

A Tottenham második gólja előtt a labdaszedőfiú nagyon gyorsan adta oda a labdát Serge Aurier-nek, aki így könnyedén jó helyzetbe hozta Lucas Mourát a jobb szélen bedobásból, Kane-nek pedig „csak” be kellett fejeznie az akciót. A gól után Mourinho kezet rázott a gyermekkel, majd átölelte.

„Imádom az okos labdaszedőket – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Mourinho. – Én is az voltam, zseniális labdaszedő voltam tizenéves koromban. Ez a srác is zseniális volt ma. Jól olvasta és értette a játékot, fontos volt az előkészítése. Nem azért jött, hogy bámulja a lelátót, a fényeket. Együtt élt a játékkal. A meccs után fel akartam keresni, hogy velünk ünnepeljen, de addigra eltűnt.”

Mourinho a labdaszedőfiúval ünnepelt.

A portugál edző az AFC Bournemouth elleni bajnoki mérkőzést egy nappal megelőző sajtótájékoztatón elárulta, hogy megtalálták Callum Hynest, akit meg is jutalmaznak: szombaton a Tottenham-játékosokkal ebédelhet együtt. Mourinho elmondta, reméli, életre szóló emlék lesz ez a srác számára.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -