BL: Simeone sem futja körbe örömében a nappalit – Klopp

159

Mint beszámoltunk róla, kialakultak a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításai. Nézzük meg, a főszereplők hogyan reagáltak az ellenfelekre…

Jürgen Klopp elmondta, szinte érezte, hogy a spanyol főváros adja a Liverpool ellenfelét, és természetesen a szokásos humor sem maradhatott el a német mestertől.

„Érdekes párosítás. A sorsolás előtt éreztem, hogy Madridból kapjuk az ellenfelünket – igaz, azt nem tudtam, hogy a Real vagy az Atlético lesz az –, és végül igazam lett. Bár nagyszerű emlékeink vannak a Wanda Metropolitanóból, teljesen más lesz most ott játszani, mint a döntőben, hiszen ezúttal az egész stadion ellenünk lesz, ez az ő otthonuk. Nem lesz könnyű, de ha jobban megnézzük, akár a nyolcaddöntőben lehetne öt-hat potenciális finálé szintű párosítás” – jegyezte meg Klopp a klub hivatalos honlapján.

„Kemény meccs lesz, de azt gondolom, hogy Mr. Simeone sem futja körbe a nappalit örömében, hogy a Liverpoolra kell felkészítenie csapatát” – tette hozzá viccesen a német szakember.

Txiki Begiristain, a Manchester City sportigazgatója nem illetődött meg a Real Madrid elleni párharctól.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a Real Madrid ellen léphetünk pályára egy olyan csodálatos létesítményben, mint a Santiago Bernabéu Stadion. Jól ismerjük ellenfelünket, tudjuk, mivel kell szembe néznünk. Persze ők is sok mindent tudnak a menedzserünkről, a játékunkról, ennek ellenére nem bánom, hogy velük kerültünk össze” – mondta Begiristain.

A legutóbbi BL-meccsen még Carlo Ancelotti ült a Napoli kispadján, ám az FC Barcelona elleni nyolcaddöntőben már Gennaro Gattuso irányítja az olasz csapatot. Az 41 éves tréner korábban játékosként is megmérkőzött a katalán gárdávaln, s ahogyan azt már megszokhattuk tőle, ezúttal sem küldi félve pályára a játékosait.

„A Barca nagyszerű csapat, ez óriási kihívás számunkra, ráadásul két meccsen kell helytállunk. Természetesen nem fogunk félelmet mutatni” – mondta magabiztosan az újdonsült Napoli-edző.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -