Celtic: a legrosszabb helyen ragadta meg ellenfelét, eltiltották

138

A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság örökrangadóján, a december végén megrendezett Celtic–Rangersen (1–2) a hazaiak játékosa, Ryan Christie a lehető legrosszabb helyen ragadta meg a vendégek támadóját, Alfredo Morelost, amiért utólag eltiltották.

A 2–1-es Rangers-győzelemmel végződő találkozón Ryan Christie, a Celtic játékosa a férfiasságánál fogva ragadta meg a glasgow-i csapat játékosát, Alfredo Morelost. Tettéért nem kapott sárga lapot a játékvezetőtől.

A szövetség azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, és mint a Celtic hivatalos közleményéből kiderül, hárommeccses eltiltással sújtotta a középpályást.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a két játékosnak nem ez volt az első ilyen esete: december elején az 1–0-s Celtic-győzelemmel végződő Ligakupa-döntőn Morelos ütötte meg kényes helyen Christie-t. A Rangers játékosát akkor nem tiltották el.

Több szurkoló Twitteren adott hangot az elégedetlenségének: szerintük nem született igazságos ítélet, mivel az egyik játékos ugyanezért a tettért nem részesült büntetésben, míg a másik súlyos eltiltást kapott.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -