Férfi kézi: ismerős lengyel kapus érkezhet Tatabányára

238

A Nemzeti Sport információja szerint a Tatabánya férfi kézilabdacsapatába igazolhat a nyáron a német Lemgo korábban Csurgón és Szegeden is megforduló lengyel válogatott kapusa, Piotr Wyszomirski.

Az már biztos, hogy a 32 éves lengyel kapus nem marad Bartók Donát korábbi német klubjánál, a Lemgo ugyanis bejelentette, hogy a következő idényre felhozza a második csapatából a 2000-es születésű Finn Zechert.

Könnyen lehet, hogy Wyszomirski visszatér a magyar bajnokságba, mivel úgy tudjuk, tárgyalást kezdett a Tatabányával. A poszton jelenleg Bartucz László, Borbély Ádám és Deményi Xavér szerepel a gárdában.

Wyszomirski 2012 és 2014 között Csurgón, a következő két évben pedig Szegeden játszott, mielőtt 2016-ban szerződtette a Lemgo.

A Bányásszal kapcsolatos hír, hogy elkezdte az edzéseket az Eb-ről könyökproblémái miatt lemaradó Ancsin Gábor, Milos Vujovics viszont sérülten érkezett vissza a montenegrói válogatottól.

Mint beszámoltunk róla, a Tatabánya már a téli szünetben megszerezte az NB I-ben sereghajtó Vác bosnyák irányítóját, Marko Davidovicot.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -