Futsal: Őrült meccs Budaörsön, Fradi-siker az évzárón

164

A férfi futsal NB I-ben a 2019-es év utolsó bajnoki mérkőzéseit. Tizennégy forduló után a címvédő MVFC Berettyóújfalu hat pont előnnyel vezeti a tabellát a Haladás előtt.

A 14. fordulóban hosszú idő után nyerni tudott az FTC-Fisher Klíma, amely a Dunaferr otthonából vitte el a három pontot. Ez volt a másfél hete kinevezett új szakvezető, Madarász János első sikere a tabella hatodik helyén álló zöld-fehérekkel.

A bajnokaspiránsok magabiztos győzelmekkel zárták az évet, a Haladás 5-1-re nyert a Veszprém ellen, a címvédő Berettyóújfalu 6-1-es győzelmet aratott a Kecskemét ellen. A Rubeola továbbra is szenved, ezúttal hazai pályán maradt pont nélkül, a DEAC győzte le 3-2-re.

A negyedik helyezett Aramis és a harmadik Nyírgyulaj közönségszórakoztató meccset vívott egymással, amely egyben az idény eddigi legtöbb gólt hozó összecsapása lett. Az Aramis 16 perc után már 3-1-re vezetett, de a félidő utolsó négy percében a vendégek háromszor is beköszöntek, 3-4-re alakítva az állást. A fordulás után a négy gólig jutó Siska Gergő találatával már 5-3 volt a Nyírgyulaj javára, de a házigazda Aramis két öngóllal egyenlített (5-5), majd a nyírgyulaji Fekete Viktor találatára (5-6) a hazaiak két Feketéje, Fekete Olivér és Fekete Márk is válaszolt (7-6). Siska Gergő a 38. percben egyenlített (7-7), de az utolsó másodpercekben Harnisch Ákos keretbe foglalta a meccset: a találkozó első gólja után az utolsót is ő szerezte, így alakult ki a 8-7-es végeredmény.

forrás: mlsz.hu

- Hirdetés -