Háromnapos edzőtábort zárt az U21-es válogatott

95

Gera Zoltán hétfőn egy, kedden két edzést tartott a keret tagjainak Telkiben, majd szerdán egy edzőmeccsel zárult az összetartás.

Az U21-es válogatott márciusban játssza első idei felkészülési mérkőzéseit, március 26-án a finnekkel, március 30-án az oroszokkal méri össze tudását Spanyolországban. Ezt megelőzően a Gera Zoltán vezette szakmai stáb háromnapos edzőtábort tartott Telkiben a bő keret tagjainak. A keretből sérülés, betegség és klubkötelezettségeik miatt többen hiányoztak, érkeztek viszont 2001-es születésű labdarúgók, akik ősszel még az U19-es válogatottban szerepeltek.

– Örülök, hogy új játékosokat, köztük néhány fiatalabb labdarúgót is meg tudtunk nézni, ráadásul a három nap alatt többen közülük bizonyították, hogy érdemes számolni velük a jövőben. Hosszabb ideje nem találkoztunk a keret tagjaival, ezért hasznos volt, hogy felfrissíthettük a korábban gyakorolt taktikai elemeket, és kicsit rákészülhettünk az idei első nemzetközi mérkőzéseinkre, a finnek és az oroszok elleni összecsapásokra – összegezte az elmúlt három nap tapasztalatait Gera Zoltán.

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok:

Varga Ádám (Duna-Aszfalt)
Hutvágner Gergely (Siófok)

Védők:

Varjas Zoltán (Komárno)
Kovács Krisztián (Győri ETO)
Szűcs Kornél (DVTK)
Tóth Bence (Vasas)
Gergényi Bence (FC Lendva)
Huszti András (Puskás Akadémia)

Középpályások:

Csonka András (Ferencváros)
Hidi Sándor (Vasas)
Kovács Milán (Vasas)
Nyári Patrik (Fehérvár FC)
Szánthó Regő (Ferencváros)
Kovácsréti Márk (Kisvárda)

Támadók:

Skribek Alen (Budafok)
Szabó Levente (Fehérvár FC)
Kiss Tamás (DVTK)
Szabó Máté (Budafok)
Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)

forrás: mlsz.hu

- Hirdetés -