Hertha: a felügyelőbizottságból is távozik Klinsmann – sajtóhír

141

Miután Jürgen Klinsmann kedden lemondott a Hertha BSC vezetőedzői pozíciójáról, a továbbiakban a klub felügyelőbizottságában sem vállal szerepet – ezt csütörtökön hivatalosan is bejelenthetik, írja a Kicker.

Lars Windhorst befektető – aki tavaly 49.9 százalékos részesedést vásárolt a Herthában 224 millió dollárért – állítólag egyáltalán nem örült Klinsmann lemondásának.

Mint ismert, a kilencfős felügyelőbizottságba Windhorst négy főt delegálhatott, egyikük volt a korábbi német szövetségi kapitány, aki azonban Ante Covic novemberi menesztése után a vezetőedzői teendőkre koncentrált. Sokakat meglepő távozása után maga Klinsmann jelezte, a továbbiakban visszatér a bizottságba, ez a terve azonban, úgy tűnik, kútba esik.

A játékosként világ- és Európa-bajnok szakember eredetileg a nyárig irányította volt a fővárosi klubot, utána azonban olyan pozícióban kívánta folytatni a klubnál, amely nem létezik, és ezelőtt sem létezett a Herthánál: technikai igazgató szeretett volna lenni. Erre a vezetőség nemet mondott, ez pedig szakításhoz vezetett.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -