Inter: már át is esett az orvosin a várva várt karmester

146

Ahogyan azt várni lehetett, a Tottenham nyáron lejáró szerződésű játékmestere, a dán Christian Eriksen az olasz Internazionaléhoz igazol. Már a repülőtéren „lebukott”, majd vidáman integetett a szurkolóknak az orvosi vizsgálat után.

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Tottenham húszmillió eurót kért az Intertől és más kluboktól, az összeg fölött egymillió euró jár nevelőegyesületeinek. Olasz források szerint a húszmilliós vételárban már benne vannak a különböző bónuszok.

Az olasz csapat ezzel egy időben eladhatja uruguayi középpályását, Matías Vecinót az Evertonak, szintén húszmillió euróért.

Eriksen máris nyert az átigazolással: a tekintélyes aláírási pénz mellett az éves jövedelme nettó 8 millió euró lesz, bónuszok nélkül! Korábban 4.6 millió eurót keresett Londonban, de bruttóban.

Az Inter nem aprózza el az erősítéseket: visszatért kölcsönből a Dél-Amerikában magára találó Gabriel Barbosa, megvette Ashley Youngot a Manchester Unitedtől, és kölcsönkérte Victor Mosest a Chelsea-től, tízmillió eurós vételi opcióval.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -