- Hirdetés -

Az infratrainer Grape Lakásfitnesz egy egészen jövőbe mutató megoldás olyan átalakulni vágyó felhasználóknak, akik fejlődni szeretnének, de nem egy konditerem, vagy egy edzés keretei között.

Azoknak ajánljuk ezt a sportolási lehetőséget, akik egyetértenek abban, hogy kívánt hatás elérése érdekében a test mellett a lelket is ápolni kell. Ebben partner az Infratrainer és Grape Lakásfitnesz, ahol nyugodt, családias körülmények között visszük végig a vendégeket az életmódváltáson.

A fitneszterem egy otthonosan berendezett helyiség, ahol központi szerepet kap az InfraTrainer wellness fekvőkerékpár, mely hatékonyan egyesíti az infrafény és a mágnesterápia hatásait, így azzal már néhány használat után látványos eredmény érhető el.

Kialakított küzdőterünkön személyi edző irányításával végezhetőek az említett gépek mellett saját testsúlyos gyakorlatok különböző fitneszeszközök alkalmazásával.

Egyedülálló edzéseink során használunk bosu labdát, fittballt-t, kettlebell-t és egyebek mellett TRX-et is így az a mozgásformák optimális kombinációjával még látványosabb eredmény érhető el. A lakás alkalmas arra, hogy a vendég nyugodt körülmények között beszélhessen a nehézségekről, elképzeléseiről, céljairól és tanácsokat kapjon ezek legyőzéséhez vagy eléréséhez. Ha számodra nem a konditerem és nem a különböző csoportos edzések jelentik azt a felüdülést, amit a sportolás adhat, az infratrainer Grape Lakásfitnesz a megfelelő választás.