Liverpool: a Barcelona francia támadóját vennék kölcsön – sajtóhír

20

Spanyol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool FC érdeklődik az FC Barcelona francia támadója, Ousmane Dembélé iránt.

Az angol bajnoknak egyelőre nem volt túl mozgalmas átigazolási időszaka, igaz pénteken hivatalosan is bejelentette Thiago Alcántara szerződtetését.

A spanyol középpályás mellett egy szélső is érkezhet az Anfieldre, hiszen a SPORT értesülései szerint Jürgen Klopp Ousmane Dembélét is a klubhoz szeretné csábítani. Az angolok kölcsönbe vennék a franciát, s állítólag már meg is keresték a Barcát. A fiatal támadó bérét egy az egyben átvenné a Liverpool, ugyanakkor az egyéves kölcsönért nem fizetnének a „vörösök” a katalán egyesületnek.

Egyelőre sem a Liverpool, sem a Barca nem nyilatkozott a lehetséges transzferrel kapcsolatban, az biztos, hogy Katalóniában jobban örülnének, ha egy gárda végleg megvásárolná Dembélét.

A 23 esztendős játékos nemrég felépült sérüléséből – tétmeccsen november óta nem lépett pályára –, s jelenleg a negyedik idényére készül a Barcelonában.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -