NFL: a Jags két hazai meccset is Londonban játszik 2020-ban

171

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) kedden bejelentette, hogy a Jacksonville Jaguars – az NFL történetében először – két hazai mérkőzést is Londonban rendez meg.

Alig ért véget a 2019–2020-as (azaz a 100.) NFL-idény, máris az új szezont tervezik a tengerentúlon. Az nfl.com kedden hivatalosan bejelentette, a Jacksonville Jaguars – ahogyan azt 2013-tól minden évben megszokhattuk – ismét visszatér Londonba. Ám a Jaguárok ezúttal nemcsak egy, hanem két hazai meccsre teszik át a székhelyüket az angol fővárosába.

Egyelőre még nem tudni pontosan, kik lesznek Minshew-ék ellenfelei, de az biztos, hogy a következő csapatok közül kerül ki kettő: Houston Texans, Indianapolis Colts, Tennessee Titans, Cleveland Browns, Detroit Lions és Miami Dolphins.

A mögöttünk hagyott szezonban éppen a Houston Texansszal mérkőzött meg a Jags, az nem sült el igazán jól, ugyanis 26–3-ra alulmaradt csoportriválisával szemben. 2019-ben egyébként négy NFL-mérkőzést is rendeztek Londonban, kettőt a Wembleyben, kettőt a Tottenham Hotspur új stadionjában.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -