Nők. Sport. Siker címmel rendeznek konferenciát február 17-én

143

A nők, sportban betöltött szerepével kapcsolatban tart konferenciát a Magyar Edzők Társasága (MET) február 17-én, hétfőn a Magyar Sport Házának konferenciatermében. Az eseményen előadást tart dr. Bukra Zsuzsanna és Fodor Anett, a MOB Nők a Sportban Bizottságának tagja is.

A nők világszerte egyre nagyobb szerephez jutnak a társadalomban. Ez ma már nem csak a fejlett világra jellemző, de a korábban harmadik világnak nevezett országok is egyre több, a nők felzárkóztatását szolgáló programot hirdetnek, valósítanak meg. A felzárkóztatás egyik hatékony területe lehet a sport.

Hogy néz ki ma Magyarországon a nők helyzete a sportban? Vannak-e női sportdiplomatáink? Felkészültek-e a női edzők, sportvezetők a médiaszereplésre? Vannak sikeres női edzőink, de miért nincs női szövetségi kapitány? Segít-e a sport a más területen kiemelkedőt alkotó nőknek az önmegvalósításban? Mind-mind olyan kérdések ezek, amelyek nem csak a nőket foglalkoztatják, de a férfiak részére is megválaszolandók. Erről fog szólni a Nők, Sport, Siker konferencia február 17-én, hétfőn.

A rendezvényen való részvétrel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A program és a regisztrációs lehetőség a magyaredzo.hu honlapon található.

Mint emlékezetes, a MET a MOB-bal közösen tavaly április végén rendezett sikeres konferenciát a nők, sportban betöltött szerepével kapcsolatban.

forrás: olimpia.hu

- Hirdetés -