Nyolcgólos győzelemmel zárta a hétvégét az MTK és Fradi

34

A Simple Női Ligában az éllovasok hazai pályán arattak fölényes győzelmet a Haladás-Viktória és az ETO ellen. A Szent Mihály szintén otthon tudott győzni, a Kelentől szerezte meg a három pontot a 11. fordulóban.

Simple női Liga, 11. forduló

MTK Hungária FC–Haladás Viktória 8–0 (3–0)

Az első félidőben háromig jutott az MTK a szombathelyiek ellen, Mayer Zsófia az 1. percben kezdte meg a gólgyártást, majd Kocsán Petra (5.) és Stefán Bernadett (41.) is betalált. A fordulás után, a biztos előny tudatában sem engedett fel a hazai alakulat, Németh Loretta az 52. percben meglőtte a csapat negyedik gólját is. Nem sokkal később Pápai Emőke (58.) és Szemán-Tóth Barbara (65.) is eredményes volt, végül Csányi Diána duplájával (67., 77.) állította be az MTK a 8–0-s végeredményt.

FTC-Telekom–ETO FC Győr 8–0 (3–0)

Az eredményt tekintve ugyanez volt a forgatókönyv a Fradi pályáján, a Kocsis Sándor Sportközpontban, mint riválisa, az MTK mérkőzésén. Itt Vágó Fanni jegyezte az első találatot (24.), majd egy légiós, Tifanny Cameron (35.) talált be, a szünet előtt pedig Mosdóczi Evelin (45.) értékesített magabiztosan egy büntetőt. A második játékrészben ismét Vágó Fanni (58.), majd Nagy Viktória (78., 80., 90.) mesterhármasa és Melisa Hasanbegovic (86.) gólja következett.

KÉSZ-St. Mihály FC–Kelen SC 3–0 (1–0)

A Szent Mihály csapata tizenegyesből szerezte meg a vezetést az első félidőben, a büntetőt Savanya Csilla vágta be a 33. percben. A 16 éves játékos a második félidőben is betalált (80.), de előtte még Jelena Koprena (70.) is eredményes volt.

DVTK–Astra-ALEF HFC-Üllő 3–0

Az Astra jelezte, hogy nem tud kiállni, a találkozó elmaradt, az MLSZ Versenybizottsága a három pontot a DVTK-nak ítélte.

forrás: mlsz.hu

- Hirdetés -