PL: A Liverpool egész évre boldoggá tehetne… – Gary Neville

152

A Manchester United korábbi védője, a 85-szoros angol válogatott Gary Neville kis túlzással fél Liverpoolt magára haragította egy még szerdán a brit Talksportnak adott interjújában. Amikor ugyanis azt kérdezték tőle, hogy ez lehet a Liverpool idénye, meglehetősen otromba választ adott, már ha a Liverpool szurkolóinak szemszögéből nézzük.

A 44 éves korábbi védő ugyanis elárulta, egész évre boldoggá tenné a Liverpool, ha idén ismét elbukná a bajnoki címért folytatott versenyfutást. A Manchester United ikonja elárulta, az előző bajnoki idény végén, amikor a Liverpool az utolsó fordulóban bukta el a bajnoki címet, már majdnem teljesen boldog volt, csak azt bánta, hogy a Manchester City előzte meg Jürgen Klopp csapatát.

„A Liverpool egész évre boldoggá tehetne azzal, ha most is elszúrná a bajnoki hajrát. Őszinte leszek: a leghihetetlenebb élmény lenne látni, ha megint ekkora előnyről tudnák elbukni a bajnoki címet. Remélem, hogy a Liverpool márciusban már tizenkét pont előnnyel vezet majd, aztán darabokra hullik az egész az utolsó pillanatokban” – trollkodott Neville, de azt is elismerte, erre kevés az esély.

„Ugyanakkor azt kell mondjam, hogy stabil, állandó teljesítményt mutat most már második idényében a csapat, ráadásul az előző idény végén annyi ponttal lett második, amennyivel bármikor máskor bajnok lett volna, ráadásul most a City is bőven elmarad tőle. Szóval, a Liverpoolnak kőkeményen meg kell dolgozni ebben az idényben azért, hogy ne nyerje meg a bajnoki címet, figyelembe véve, hogy hol áll most. Azt kell, hogy higgyék, ez az ő évük lesz” – fogalmazott Neville.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -