PL: a pillanat, amikor az Everton csatára rájön, hogy lecserélik 19 perc játék után

162

Mint beszámoltunk róla, Moise Keant, az Everton labdarúgócsapatának csatárát 19 perc játék után lecserélte Duncan Ferguson. A csere pillanatában készült felvételeken látszik, az olasz támadó is teljesen elképedt, amikor meglátta a mezszámát a táblán.

Az Everton megbízott menedzsere, Duncan Ferguson a Manchester United ellen 1–1-re végződő bajnoki 70. percében be-, majd a 89. percében lecserélte Moise Keant. A tréner a mérkőzést követően azt mondta, hogy időt akart húzni, azért cserélte le az olasz csatárt, azonban hétfőn már egészen másképp indokolta döntését.

„Látszott, hogy képtelen felvenni a meccs ritmusát. Csatárként cseréltem be, majd azt kértem tőle, hogy menjen ki a jobb szélre. Tudom, hogy ez nehéz, de a csapatnak erre volt szüksége. Amikor láttam, hogy nem tudja teljesíteni a kérésemet, inkább becseréltem valakit, aki alkalmas erre a feladatra” – mondta Ferguson.

Arról a pillanatról is előkerült egy felvétel, amikor Kean megtudta, hogy őt cserélik le a találkozó 89. percében. Talán ő sem hitte el először, amikor a mezszámát látta feltűnni a táblán.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -