PL: Arsenal? Ugyan! Inkább szerződést hosszabbított a Leicester menedzsere

166

Ugyan az angol sajtóban az Arsenal kispadjának egyik fő esélyeseként emlegették, aligha költözik Londonba Brendan Rodgers. A Leicester City menedzsere 2025-ig szóló szerződéshosszabbításról állapodott meg a Premier League 2. helyén álló együttessel.

Rodgerst 2019. február 27-én nevezte ki a Leicester City, az azóta lejátszott 26 bajnokiból tizenhetet megnyertek a „rókák”, akik a 2019–2020-as idény egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatva 15 forduló után a tabella második helyén állnak.

Amikor elfogadtam a Leicester ajánlatát és idejöttem, azért tettem, mert izgalmasnak találtam az irányt, amit a klub képvisel, és hozzá akartam tenni a saját tapasztalataimból valamit ehhez az úthoz. Azért jöttem ide, mert hittem, hogy hozzá tudok tenni a klub építkezéséhez. Csodálatos az a támogatás, amit a klubelnöktől, a vezér- és a sportigazgatótól kapok. Egy remek, elkötelezett csapatot örököltem, amely nyitott és képes volt a további fejlődésre. Olyan játékosaink vannak, akikkel öröm a munka minden nap. Boldog vagyok, hogy folytathatjuk ezt a közös utazást és továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a következő években nagy sikereket érhessünk el” – mondta Rodgers a klub hivatalos honlapjának.

Az északír tréner, aki Leicester előtt a Celtic, a Liverpool, a Swansea, a Reading és a Watford trénere volt eddigi pályafutása alatt, angol források szerint az Arsenal egyik fő kiszemeltje volt a múlt héten menesztett Unai Emery helyére.

Rodgers eddigi nyilatkozatai alapján nem meglepő, de immáron hivatalosnak tekinthető: rövid időn belül nem lesz belőle Arsenal-menedzser…

forrás: nso.hu

- Hirdetés -