PL: hóembernek öltözve ütközött Lamborghinijével a játékos

159

Nem örülhetett túl sokáig a karácsonynak Michail Antonio, a Premier League-ben szereplő West Ham United játékosa. A 29 éves angol támadó december 25-én helyi idő szerint 18.30 után egy dél-londoni ház kertjében kötött ki a Lamborghinijével – szerencsére senki sem sérült meg.

A balesetben „érintett” házban lakó hölgy, Kia Rosina a The Athleticnek mesélt az esetről – éppen a karácsonyi vacsorához készült a család, amikor óriási csattanás hallatszott.

„A vacsora már majdnem készen volt, amikor hallottunk egy óriási csattanást, az egész ház beleremegett. A téglából épített szeméttároló, ami a ház előtt állt, darabokra tört.”

Anyukám előttem rohant ki, attól tartottunk, hogy a sofőr súlyosan megsérült, mert az egész nem nézett ki jól. Mire én kiértem, már kiugrott az autójából a hóemberes öltözékében. Miután kiderült, hogy senki sem sérült meg, megnyugodtunk.”

Rosina édesanyja hozzátette, hívta a rendőröket, a mentőket és a tűzoltókat is – a füst miatt attól féltek, hogy felrobban az autó. Azt is elárulta, Antonio telefonon keresztül hevesen vitatkozott valakivel („Ne mondogasd már, hogy hülye vagyok!”), később is visszatért megnézni a helyszínt, de nem kért elnézést.

Michail Antonio másnap végigjátszotta a Crystal Palace elleni vesztes (1–2) bajnokit.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -