PSG: gigantikus új szerződéssel marasztalná a klub Mbappét

154

Gigantikus, évente nagyjából 50 millió eurós szerződést ajánlana Kylian Mbappénak a PSG, ezzel marasztalná a francia világbajnok csatárt – írja az AS.

A spanyol lap egyik párizsi forrása szerint a Real Madridnak nem lesz egyszerű dolga, ha meg szeretné szerezni Kylian Mbappét. A PSG ugyanis gigantikus szerződést kínálna a francia támadónak, amivel nettó 50 millió euróhoz jutna évente.

Az AS szerint a párizsiak a 2022-es világbajnokság előtt nem szeretnék elengedni legfényesebben ragyogó csillagjukat, és ezért mindent meg is fognak tenni.

Mbappénak egyébként a jelenlegi fizetése igencsak „alacsony”, nagyjából évente 15 millió eurót tehet zsebre, amivel a PSG második legjobban kereső játékosa, viszont az összeg körülbelül a 60 százaléka Neymar párizsi fizetésének.

A 21 éves támadó mostani szerződése 2022 nyarán jár le. A PSG korábban próbálkozott már a kontraktus megújításával, de akadályokba ütközött, így az nem köttetett meg.

Ha Mbappé aláírja az új szerződést, az keresztbe tehet a Real Madridnak, viszont ha nem, akkor könnyen lehet, hogy Eden Hazard-hoz hasonló stratégiával rukkolnak majd ki a „királyiak”, azaz egy évvel a szerződés lejárta előtt – ami ebben az esetben 2021 nyara – szereznék meg a Transfermarkt által 200 millió euróra becsült támadót.

forrás: nso.hu

- Hirdetés -