Real: „Igent mondtam, de nem tudtam, mi van a szerződésben”

161

Keylor Navas bepillantást engedett a gondolataiba abból az időszakból, amikor a Real Madrid hívta. A királyiak korábbi, a PSG jelenlegi kapusa nagyon megörült, amikor Madridból hívták.

„Nagyon megváltoztatta az életemet, de a jó irányba. Nem esett nehezemre korábban az Albaceténél, a másodosztályban játszani, így később aláírhattam egy nagy klubhoz. Fiatalkorom óta tudtam, hogy a Real Madridnál akarok játszani. Egyből igent mondtam a madridiaknak anélkül, hogy tudtam volna, mi szerepel a szerződésémben. Akkoriban sok nagy csapat érdeklődött irántam, de amint az ügynököm megkérdezett, igent mondtam” – elevenítette fel a történteket a 32 éves Costa Rica-i az El Chiringuito TV műsorában.

Navas ezt követően Zinédine Zidane-ról és a Santiago Bernabéu stadionba való visszatérésről is beszélt.

„Valójában ez már a múlt. Vannak dolgok, amik megtörténtek, de nem tudom, miért. Zidane-nal volt néhány igazán jó élményem, ezekben a pillanatokban nagyon sokszor megvédett engem. Bízott bennem, amiért hálás vagyok.”

„Furcsa volt visszatérni a Bernabéuba, sok ottani szokásom volt. A meccs napján (Real Madrid–PSG 2–2 – a szerző) a Real Madrid oldala felé indultam el. Hálás vagyok a szurkolók énekéért is, ismerős érzés volt.”

Keylor Navas 2014-ben a Levantétől érkezett a Real Madridhoz, amelynél öt sikeres évet töltött el – többek között spanyol bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-trófeát nyert. Thibaut Courtois érkezésével azonban már nem volt egyértelműen első számú kapus, így 2019 nyarán továbbállt.

nso.hu

- Hirdetés -