Spanyol Szuperkupa: a jegyek 9 százalékát (!) adták el eddig

166

Hétfőig a jegyek 9 százalékát (!) adták el a spanyol Szuperkupára – tudta meg az El Mundo Deportivo. Az idei az első megreformált kiírás: eddig egy mérkőzésen dőlt el a trófea sorsa, most azonban előbb két elődöntőt, majd egy döntőt rendeznek – mindezt Szaúd-Arábiában.

Az El Mundo Deportivo hangsúlyozza: már a februári bejelentés – miszerint új lebonyolítási rendben, Szaúd-Arábiában rendezik a Szuperkupát – heves vitákat és indulatokat generált. A szurkolók nemtetszését pedig a jegyeladások is tükrözik: eddig a belépők mindössze kilenc százalékát sikerült értékesíteni a négy klubnak.

A spanyol fővárostól 6672 kilométerre található Dzsiddában megrendezendő spanyol Szuperkupára az Atlético Madrid 50, a Valencia 26, a Barcelona 300, a Real Madrid 700 jegyet adott el eddig, azok többségét is a közel-keleti szurkolóknak. Az El Mundo Deportivo kiszámolta, hogy Spanyolországból az utazás 600 euróba kerül, szállással együtt mintegy ezer euróba kóstálna a kirándulás.

Az Atlético Madrid a hírek szerint fizeti az 50 utazó szurkoló repülőjegyét, valamint ha bejut a döntőbe Diego Simeone csapata, a drukkerek ingyen kapnak belépőt.

SPANYOL SZUPERKUPA
ELŐDÖNTŐK
Január 8., 20.00: 
Valencia–Real Madrid
Január 9., 20.00: FC Barcelona–Atlético Madrid
DÖNTŐ
Január 12., 19.00: 
Valencia/Real Madrid–FC Barcelona/Atlético Madrid

forrás: nso.hu

- Hirdetés -