Zinzino Protect – a folyamatos jó közérzetért

125

Étrend-kiegészítő

Amikor emberekkel találkozunk a munkahelyünkön, az edzőteremben vagy utazás közben, ki vagyunk téve azoknak a kórokozóknak, amiket ők hordoznak. Ezenkívül a mindennapjainkban testi és lelki stressz is ér minket. Ezek a tényezők mind-mind befolyással vannak az immunrendszerünkre, a testi egészségünkre és az általános közérzetünkre. A Zinzino Protect szedésével aktívan tehet az egészségéért. Ez egy kizárólag természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő, ami erősíti az immunrendszert, így folyamatosan jó lehet az Ön közérzete. A Protect a veleszületett és szerzett immunitás hatékony működését egyaránt elősegítő, egyedülálló, vegán D3-vitamint, illetve élesztőgombából kivont különleges, standardizált 1,3/1,6-bétaglükánokat is tartalmaz. A Protect akkor a leghatékonyabb, ha naponta szedjük, mivel 1-2 naponta újulnak meg a veleszületett immunitásért felelős sejtek, amiket mind „fel kell tölteni” a hatékony működésük biztosítása érdekében. Számos klinikai vizsgálat igazolta a kivétel nélkül természetes, vegán, glutén- és GMO-mentes összetevők hatékonyságát.

Kétfajta immunrendszerünk van

Két immunrendszerünk is van: az egyik a velünk született, a másik pedig a szerzett. Legtöbbször a velünk született immunrendszer fontosabb szerepet játszik a szervezetünk fertőzések elleni védelmében. Olyan speciali- zálódott sejtekből és enzimekből áll, amelyek mindig jelen vannak, készen arra, hogy azonnal felvegyék a küzdelmet a kórokozók ellen a fertőzés helyén. A szerzett immunrendszer viszont emlékezik az egyes kórokozókra, így hosszú távú védelmet képes biztosítani a visszatérő fertőzésekkel szemben. A D3-vitamin elengedhetetlenül fontos a teljes immunvédelem aktiválásához. Elégtelen mennyiségű D-vitamin bevitele esetén a szervezet kevésbé képes megküzdeni a fertőzésekkel.

D-Vitamin

Az egészség szempontjából legfontosabb a D3-vitamin (kolekalciferol). A D3-vitamin a bőrben termelődik, ha azt elegendő napfény éri, de megtalálható élelmiszerekben is, például a zsíros halakban, a rákokban, a tojásban és a marhamájban. Az északi féltekén kevesebb napfény éri az emberek bőrét, így a bőrben nem termelődik elegendő D3-vitamin. Ezért az ottani népesség körében nagyon gyakran fordul elő alacsony D-vitaminszint. A D3-vitaminnak csak egyetlen vegán forrása létezik: a zuzmó. A Protect termékben található vegán D3-vitamin ökogazdaságban termesztett zuzmóból származik. Az így kinyert D3-vitamin vegán minősítésű és GMO-mentes. A kereskedelemben gyakrabban kapható D2-vitamint (ergokalciferol) növényekből, jellemzően gombákból és szójából nyerik ki. A D2-vitamin önmagában azonban nem elegendő, ez az oka annak, hogy a vegetáriánusoknál oly gyakran alakul ki a D-vitamin hiánya. A D3-vitamin fontosabb szerepet játszik a szervezet vitaminszintjének fenntartásában, mint a D2-vitamin, ezért vagy olyan étrend-kiegészítőt válasszon, amiben D3-vitamin van, vagy olyat, amelyikben optimális a D2- és a D3-vitamin aránya.

1,3/1,6-Béta-Glükánok

A Protect termékben található speciális és standardizált 1,3/1,6-béta- glükánokat az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott törzséből nyerik ki. Az 1,3/1,6-béta-glükánok „feltöltik” a veleszületett immunrendszer sejtjeit, így azok hatékonyabban képesek reagálni. Az 1,3/1,6-béta-glükánok a természetben is megtalálhatók az élesztőben, a siitake gombában és egyes gabonákban, de ezeknek más a szerkezete, és a klinikai vizsgálatok alapján csak fele olyan hatásosak. Az élesztőből kivont 1,3/1,6-béta-glükánok különböznek a zabban lévő 1,3/1,4-béta-glükánoktól (Zinobiotic termékünkben ez utóbbiak találhatók), és teljesen más hatással vannak az emberi szervezetre. A Wellmune® 1,3/1,6-béta-glükánok sok éven át tartó kutatások eredményei, amely idő alatt vezető egyetemi és állami intézmények több mint 260 millió eurót fektettek preklinikai és klinikai vizsgálatokba. A Wellmune®-t több mint 40 szabadalom védi, továbbá 13 klinikai vizsgálat dokumentálja a hatásosságát és biztonságosságát.

Összetevők

Élesztőből (Saccharomyces cerevisiae) származó 1,3/1,6-béta-glükán, töltőanyagok (mikrokristályos cellulóz), a kapszula anyaga (hidroxipropil-metil-cellulóz), D3-vitamin (növényi kivonatokból származó kolekalciferol), csomósodásgátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, trikalcium-foszfát).
- Hirdetés -